Acești termeni descriu cadrul în care are loc activitatea de selecție și formare a candidaților la Academy+Plus.

Descarca pdf termeni & conditii
Descarca lista de proiecte si termene limita
Academy+Plus este școală gratuită de programare care durează între 6-9 luni. Formarea de 6 – 9 luni începe în luna octombrie și se finalizează cel mai târziu în luna iunie. Cursanții înscriși în program care optează pentru formarea de 6 – 9 luni trebuie să își îndeplinească obiective de învățare, așa cum au fost acestea definite de către echipa pedagogică și agreate înainte de începerea cursurilor. La finalul formării cursanții au obligația de a efectua un program de stagiu sau de a demonstra că sunt angajați în companii care fac parte din lista de parteneri agreați ACADEMY+PLUS. În cazul în care un cursant se angajează într-o companie care nu face parte din lista de parteneri agreați ACADEMY+PLUS, atunci compania va face demersurile necesare pentru acest scop.
Cele 6-9 luni de învățare se pot materializa într-un internship sau chiar într-o angajare. Pentru a fi eligibil trebuie să ajungi la nivelul 7 pe platformă. Facem permanent  multe parteneriate cu companii și te ținem la curent cu pozițiile deschise. Din partea noastră vei primi suport pentru a-ți face CV-ul și vei fi pregătit pentru interviuri.
Da, veți semna un contract de formare profesională. .
Piscina este un bootcamp în care vei învăța bazele limbajului de programare timp de 28 de zile. Absolvirea Piscinei este doar un pas intermediar în planul de educație astfel că după ce treci de cele 28 de zile nu vei avea abilitățile necesare pentru angajare. Acestea se vor dezvolta pe parcurs în Academie. Pe parcursul Piscinei C cursanții nu vor ști care sunt criteriile de eligibilitate sau baremele, echipa pedagogică rezervându-și dreptul de a nu publica ponderea proiectelor la punctajul final. Candidații vor afla rezultatele în termen de 2 saptămâni de la finalizarea Piscinei C.
După primul an de Academie veți primi o diplomă de analist programator. Este echivalentă cu o diplomă de studii postliceale și se poate elibera doar dacă ai deja o diploma de Bacalaureat. Nu înlocuiește o diplomă de licență sau masterat.
Testele nu pot fi reluate. Asigură-te că ești odihnit înainte de a da testele și rezervă-ți 2 ore și 10 minute în momentul în care vrei să le dai. Nu poți face pauză, pentru că faci testele contra cronometru și nu vrei să riști să îți expire timpul.
În Piscină se lucrează în limbajul de programare C. Piscina C este un program a cărui menire este să ajute echipa pedagogică să selecteze în formare persoane cu potențial și motivație să învețe programare. Modelul de selecție este complet nou în România și se adresează unor persoane care au un stil de învățare colaborativ. Nu există profesori și nu există teme pentru acasă. De asemenea, nu există profesori care să ofere soluții. Candidații sunt nevoiți să le găsească singuri. Din acest motiv, dacă sunt persoane care nu se pot adapta la acest stil de învățare, fie renunță, fie echipa pedagogică le recomandă alte forme de învățare, mai potrivite cu nivelul lor de cunoștințe sau cu stilul identificat de învățare.
În anul școlar 2018-2019 avem un total de 500 de locuri în Academie.
Te ajută orice vei învăța despre programare. Poți să începi să înveți sintaxa și logica unui limbaj de programare, elemente de C si UNIX.
Pe scurt răspunsul este da. Dacă detaliem, putem să vă spunem că puteți urma cursurile de la Academie în paralel cu jobul, însă sfatul nostru, din experiențele anterioare, este să vă luați un concediu de 2 săptămâni la începutul Piscinei de C. Asta pentru că aveți nevoie de puțin timp ca să vă acomodați. Pentru motivație, vă invităm să citiți poveștile de succes ale absolvenților. Le găsiți aici.
ACADEMY+PLUS este o școală gratuită care nu percepe nici o taxa de școlarizare. Pentru a ne asigura însă că nu renunțați la cursuri înainte de a vă atinge obiectivele de învățare setate de noi la o perioadă de 6-9 luni, am introdus o garanție care vi se va returna la final. Taxa pentru cei care sunt elevi în momentul formării este de 150 de euro. Taxa pentru celelalte categorii este 1500 de euro pentru care partenerii noștri oferă o formulă de creditare.
Dacă ai trecut de testele noastre, ai toată pregătirea de care ai nevoie ca să poți trece de cele 28 de zile de Piscină. Aici totul începe de la zero, dar orice cunoștințe ai despre programare pot constitui un avantaj.
Este greu, dar nu imposibil. Dacă lucrezi, ar trebui să îți iei concediu cel puțin 2 săptămâni, în primele 2 săptămâni de Piscină, din cauza ritmului alert. Academia se poate face în paralel cu un job, dacă dispui de multă determinare, voință și ambiție.
Testele se pot da o singură dată pe an.
Sigur că da. Pentru că suntem deschiși 24/24 poți veni oricând la Academie. Dacă ești clasa a XII-a, îți recomandăm să te axezi pe BAC. Poți face o pauză pentru a face testele noastre online. După ce ai terminat examenele, te așteptăm în Piscină.
Asta depinde numai de tine, cât de repede înveți și cât de repede rezolvi exercițiile. Dar nu vrem să te mințim! Vei sta și peste 8 ore în fiecare zi, în piscină! In timpul anului de formare, noi estimăm că sunt necesare minim 15-20 ore pe săptămână pentru a atinge obiectivele așteptate.
Da, se poate face în paralel cu facultatea, chiar recomandăm acest lucru. Cele două forme de învățământ nu se exclud, ci se completează. Aici îți poți dezvolat abilitățile de lucru în echipă.