Academy+Plus este o formare profesională care durează 3 ani. Proiectele pe care lucrează studenții noștri sunt numeroase și pot fi accesate în funcție de nivelul la care fiecare a ajuns și în funcție de proiectele precedente. Mai multe detalii despre aceste proiecte in documentația de aici.  
În primul an de Academie este obligatoriu să faci un internship. Pentru a fi eligibil trebuie să ajungi la nivelul 7 pe platformă. Noi ne străduim să facem cât mai multe parteneriate cu companii și să te ținem la curent cu pozițiile deschise. Din partea noastră vei primi suport pentru a-ți face CV-ul și vei fi pregătit pentru interviuri.
Da, veți semna un contract de formare profesională. .
Piscina este o perioadă de învățare. După ce treci de Piscină nu vei avea abilitățile necesare pentru angajare. Acestea se vor dezvolta pe parcurs în Academie. Au fost însă cazuri în care unii candidați au intrat în internship-uri imediat după Piscină.
După primul an de Academie veți primi o diplomă de analist programator. Este echivalentă cu o diplomă de studii postliceale și se poate elibera doar dacă ai deja o diploma de Bacalaureat. Nu înlocuiește o diplomă de licență sau masterat.
Din păcate nu. Atunci când te hotărăști să dai testele, asigură-te că ești odihnit și că ai 2 ore și 10 minute libere, fără să fi distras. Nu poți face pauză, pentru că faci testele contra cronometru.
Nu avem un număr fix de locuri. Ne dorim să fiți cât mai mulți în fiecare an. Depinde de fiecare cât de mult progresezează și cât de mult își dorește să intre la noi în Academie.
Orice lucru vei învăța despre programare este un avantaj. Poți să începi să înveți sintaxa și logica unui limbaj de programare, elemente de C si UNIX.
Da! Poti, dar trebuie să dispui de multă determinare, voință si ambiție. Avem povești de succes care ne spun ca se poate! Le găsești aici.
Nu, ACADEMY+PLUS este gratuită, nu se percepe nici o taxa de școlarizare. In schimb, noi depunem eforturi pentru ca această școală să fie gratuită, inclusiv financiare. Dorim ca și implicarea voastră să fie susținută. In momentul în care vei intra in Academie se va percepe o garanție care ți se va returna în momentul în care iți atingi obiectivele, dupa primele 9 luni.
Nu trebuie să știi nimic. Aici totul începe de la 0, dar orice cunoștințe deții despre programare pot constitui un avantaj.
Este greu, dar nu imposibil. Dacă lucrezi, ar trebui să îți iei concediu cel puțin 2 săptămâni, în primele 2 săptămâni de Piscină, din cauza ritmului alert. Academia se poate face în paralel cu un job, dacă dispui de multă determinare, voință și ambiție.
O singură dată pe an. 
Se poate face în paralel cu liceul. Dacă ești în clasa a XII-a, concentrează-te pe Bac. Poți face o pauză pentru a face testele noastre online. După ce ai scăpat de Bac te așteptăm în Piscină.
Asta depinde numai de tine, cât de repede înveți și cât de repede rezolvi exercițiile. Dar nu vrem să te mințim! Vei sta și peste 8 ore în fiecare zi, în piscină! In timpul anului de formare, noi estimăm că sunt necesare minim 15-20 ore pe săptămână pentru a atinge obiectivele așteptate.
Da, se poate face în paralel cu facultatea, chiar recomandăm acest lucru. Cele două forme de învățământ nu se exclud, ci se completează. La facultate vei învăța partea teoretică. La noi înveți partea practică și îți dezvolți abilitățile de lucru în echipă.